“къде купуваш модна лента”

Геометрия не выходит из моды, поэтому геометрические рисунки в 2017 году пользуются необычайным спросом. Круги, ломаные линии, треугольники, квадраты- тренд 2017-2018 года.  Перечислять геометрические элементы можно бесконечно, все это можно будет воплотить на своих ногтях. Главное правило- это не переборщить, так как в таком случае ногти будут смотреться безвкусно и не модно.
Работническите дрехи включват каскети, вълнени плетени пуловери и куртки. Облеклото и на децата се променя. Момчетата носят костюми, като панталоните стигат до коляното, а дължината на роклите на момичетата скъсява и те започват да изглеждат различно от тези за възрастните и много по-детски. Войната също оказва своето влияние, особено в момчешките дрехи.
Най-известната боя за дрехи е „пурпур от Тур“, която е тъмно червена, трудно се извлича и в малки количества, затова този цвят е привилегия само на висшето общество. Най-популярната римска дреха е тогата. Тя представлява голямо парче плат увито около тялото подобно на плащ, дълго 5 метра и широко 2 метра във формата на полукръг. При замятането дясната ръка остава свободна. Определени модели и цветове са запазени за различни йерархични слоеве в обществото. Тогата се превръща в официално облекло, а нейни разновидности носят имената пенула, абола, палудаментум, лацерна и други. На чужденците е забранено да я носят. Постепенно обаче тя излиза от мода и се носи само там, където е задължителна.
Легкие модельки из рюша будут шикарно смотреться с грубыми украшениями и обуви на тракторной подошве. Сверху смело надевайте жакет или френч. Чтобы не выглядеть безвкусно, не дополняйте образ прозрачными элементами – вы должны создать контраст, а не подыгрывать платью-ночнушке.
Современная девушка никогда не упустит из виду смену сезонных трендов, ведь даже самый стильный и актуальный образ можно запросто испортить устаревшими ноготками или немодным макияжем. Маникюр, подобранный в соответствии с последними тенденциями – такой же неотъемлемый элемент грамотно составленного лука, как обувь, головной убор или украшения. Каждый модный сезон проходит под знаком новых трендов в маникюре. 2017 год не стал исключением. Одной из самых знаковых тенденций стала всеобщая тяга к натуральности – визажисты перестали рекомендовать излишне четкий контуринг лица, ненатурально широкие брови и прорисованный контур губ, а ногтевые дизайнеры окончательно отказались от неестественно длинных ногтей.
Title ИЗМЕЂУ : култура одевања између Истока и Запада : зборник 64. годишње конференције, 25-30. септембар 2011.: In Between : culture of dress between the East and the West : proceedings of the 64th Annual Conference, September 25-30, 2011
Помимо принта, имитирующего окрас животных, в новом сезоне дизайнеры решили использовать ткани с изображениями животных. Но и это не все. Птиц и зверей вышивают, делают из меха, а иногда создают имитации шкурки зверушки, которую на себя надевают модницы. Этим особенно отличились дизайнеры Миланской Недели моды.
Первой одеждой человека, если верить Библии, были фиговые листья. С них и началась история моды. Перескочив затем на одеяния из шкуры, она недолго побыла шерстяной, затем льняной, открыла для себя хлопковый путь и, наконец, стала такой, какой мы её знаем здесь и сейчас – различные ткани, фактуры, силуэты и всевозможное слияние стилей.
Ефектна комбинация на шифон с ликра.Отпред ефектна платка от шифон, прикриваща несъвършенства и оптически вталяваща. Перлено колие, което може да се сваля. Ръкавът е от шифон. Красив елемент на маншета. Дължина 68см Българско производство гръдна   ханш 50 94 -100    110 52  100-106    115 54  106-112    118 56  112-118    122
Накит је био важно обележје „гарсон“ стила, осим врхунских дела, јувелирске уметности био је популаран накит и од јефтиних материјала. Биле су заступљене бисерне огрлице, уске или гломазне наруквице, прстење од синтетичког материјала или легуре, као и коктел прстење. Ношени су брошеви и уведен је монокл као део накита.
Один из центральных аспектов моды — феномен нового[40]. Особенность этого принципа — в постоянной активации незнакомого, неизвестного, еще несуществующего[41]. А также — в установлении нового хронологического принципа, связанного с последовательным предпочтением будущего[42] — принципа, который, вероятно можно считать одним из маркеров Нового времени[43]. Фактически, принцип нового, ожидание грядущего и приоритет еще несуществующего являются тем барьером, где происходит разделение актуального и традиционного. Полагают, что в данном случае можно говорить о формировании двух различных типах культуры[44]. Мода формирует принцип образования нового как центральный. Структура моды и традиционная система различаются формальным принципом, положенным в их основу. В традиционной культуре новое обозначено как феномен, но не является определяющей ценностью и занимает периферийное положение по отношению к другим компонентам культуры[45]. Мода подразумевает хронологическую последовательность, ориентированную на формирование постоянно нового. Тем самым она нарушает замкнутую последовательность традиционной культуры. В отличие от традиционной формы, ориентированной на возобновление и усовершенствование старого, мода исходит из превосходства нового, формируя концепт новизны.
А в случай, че горепосочените съвети за визия не отговарят на усещането ви за екстравагантност и ви се струват скучни, предлагам да забравите за задръжките си и да сложите пола. Балът е идеален момент да изтрещите максимално и да покажете, че сте дръзки, смели и… в крак с модата. Мдам, колкото и да не ви се вярва, полите все по-често присъстват на подиума в ревюта на мъжка мода. Бавно, но сигурно си пробиват път към гардероба на господата, доста известни личности прегърнаха тази идея и смело се появиха на обществени места с поли, а в модния свят това вече дори не прави впечатление. Справка – в постовете ми за „МЪЖЕ С ПОЛИ” – голяма част от снимките съм правила лично по време на седмиците на модата в Париж от не един и два сезона назад.
5. Кожа. Плащи, куртки, жилетки платья и юбки из кожи — вот неполный список вещей, который расхватали модницы из масс-маркетов по собственным гардеробах.  Если к плащам и курткам уже давно все привыкли, то кожаные юбки могут стать оригинальной основой образа. Практичность и долговечность таких вещей достаточно высока. А фасоны выбирайте в зависимости от собственного стиля, ситуации общения и возраста: от кокетливой юбки-клеш до деловитой юбки-карандаша. Все советы по выбору и фото-образы можно найти в наших публикациях.
I’m excited to be kicking off this month’s mini quilt theme! This set of three mini quilts is inspired by barn quilts. Make one or all of these fun, quick projects using a single charm pack and some yardage. This speedy project is perfect for that one charm pack you love, but can’t figure out what to do with!
К 60 –м годам многие молодые люди стали финансово независимы от родителей, им хотелось быть особенными ни на кого не похожими, слушать «свою» музыку и носить «свою» одежду, которая подчеркивала бы радикальное отличие нового поколения от старшего. Производителям модной одежды стало выгодно работать исключительно на молодежь. Кроме всего прочего, рос научно-технический прогресс, миру нужны были образованные люди, поэтому в 60-е годы наметился настоящий «образовательный бум».
Не очаквайте твърде много! В крайна сметка, това е само една вечер и тя си отива, както и всички други вечери. Не си мислете, че всичко ще бъде перфектно и безупречно, по-скоро си представете най-лошия сценарий и се придържайте към него в очакванията си. По-добре да останете приятно изненадани, отколкото крайно разочаровани.
Поклонение всему, что летает и перемещается на четырех конечностях, полностью захватило миланские подиумы. Теперь ты запросто можешь поместить на футболку, сумку или платье фото любимого котика или песика, чтобы быть в тренде.
Всеки би предпочел да работи за себе си. Всеки иска сам да си е шеф и да разполага с времето си, както намери за добре. Само че собственият бизнес изисква многократно по-големи усилия без грам гаранция, че ще изкарваш същите пари. Затова повечето мъже работим за чужди компании и организации. И в това няма нищо …
Утилитарные, строгие, шикарные – комбинезоны в сезоне осень-зима 2017-2018 по праву вышли в топ модных решений. Оказывается, правильно подобранная модель способна сделать фигуру более пропорциональной, скрыть недостатки и даже визуально убрать пару лишних килограммов!
Произвеждаме малки серии мъжки и дамски официялни и спортни бутикови облекла с марката  “Paruchev”. Своята продукция фирмата реализира както в България – чрез фирмени магазини в по-големите градове на страната, така и в чужбина – Германия, Франция, Белгия и Италия.
Історичний розвиток одягу невіддільний від моди, тому здебільшого ці поняття ототожнюють. Мода в одязі пов’язана з візуальним наближенням вигляду тіла до панівних ідеалів. Наприклад, в Китаї та Японії було модно деформувати дівчаткам ступні, обмежуючи їх зростання, що вважалося ознакою аристократизму, а в Європі деформувалося корсетом весь тулуб. Крінолін підкреслював гідність і суспільне становище; взагалі велика витрата тканини, наприклад, на шлейф або сукню був показником приналежності до того чи іншого стану.
Даваме Ви уникалната възможност да подарите ваучер за пазаруване на ваш познат или близък човек. В случая получавате два варианта за избор: първият е ваучер  с фиксирана сума, а вторият да изберете индивидуална сума и послание. Това може да бъде страхотна изненада за избраният от вас човек.
За дамите – не забравяйте бельото! Съчетайте го предварително с тоалета. Това е нещо, за което понякога не се замисляме. Аз например тичах да си купувам чорапи деня преди бала и се оказа, че са дефицит навсякъде, тъй като всички бяха решили да ги оставят за последния момент. Изберете подходящ сутиен, ако изобщо има нужда, да не се окаже, че се виждат презрамки и „развалят” модела на роклята. Силиконовите са абсолютно забранени! Помислете добре над това решение и, ако трябва, потренирайте с бельото и роклята вкъщи и проверете дали не се свлича нещо, дали не пада, защото няма да е приятно в деня на истината да трябва на всяка минута да си подръпвате нещо тук и там.

Enter your Email Address

One Reply to ““къде купуваш модна лента””

  1. Ако всичко това ви изглежда някак твърде папагалско, заложете на класическия вариант (бяла риза + черен или сив костюм + тъмни обувки), но не пропускайте да добавите нотка свежест под формата на бомбе. То ще ви помогне да изглеждате като истински джентълмени. Шапките с периферия са толкова модерни, че може да са единственото нещо в тоалета ви, което да отговаря на моментните модни течения, но със сигурност ще разчупи всеки класически костюм и ще внесе моден полъх.
    Прекрасен десен, перфектно съчетание на шифон и ликра. Раздвижена кройка, прикриваща несъвършенства. Ръкавите са от шифон. Гърбът е от едноцветен плат – ликра.  тъмно синьо с бяло Произведено в България  № гръдна   ханш  дължина  52    112      69см 54   116      69см 56   120      69см 58   124      69см
    Разкроена пола в черно с коланче на кръста. – цялата пола е с пришити басти – закопчава се отпред с цип – силно разкроен силует – полата е изработена от плат, който не се мачка при сяданеСъстав: 100% полиестер
    Специално за вас подбираме най-добрите колекции мъжка мода за 2018 година и ги представяме с отлично качество на снимките, за да можете да изберете своя перфектен тоалет и да бъдете неотразими всеки ден. Посетете ни отново, защото предстои представяне на още колекции на български и световни марки!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *