“къде да намеря модното приложение”

Также при составлении весенних и летних луков можно объединить три ярких цветовых акцента одинаковой интенсивности с чистыми тонами. Главное – придерживаться строгой рекомендации стилистов и не добавлять в образ никаких сложных деталей, избегать обильного декора и замысловатого кроя. Для этой цели можно использовать классические брюки, юбки-карандаши и солнце-клеш, а также платья-футляры, жакеты и атласные блузы без рукавов.
Our very own Vanessa Christenson will in the Moda Bake Shop booth showcasing her Ombre fabrics and Ombre metallic dots. These are truly gorgeous and unique basics that you will come back to again and again.
На самом почетку треће деценије струк је наглашаван широким појасевима и уведено је ново проширење око бокова. Већ наредна година била је пресудна за стварање „гарсон“ стила и тада је преовладавала равна силуета са линијом струка која се спушта према боковима. Вечерње хаљине су једноставност преузеле од дневних.
Периодът от 1895 до 1914 година е известен като Бел епок (La Belle Époque). Това е епоха на красивите изящни дрехи и луксозен начин на живот, който обаче е привилегия само за малцина – най-богатите.[10] Те все още организират приеми и балове, играят хазарт и различни спортове. Това е времето на появата на телефона, първите въздушни полети, нямото кино и първите автомобили, времето на профсъюзното движение и борбата на жените за социална справедливост и избирателни права.
1. Максимализм В 2017 году модные дизайнерские команды, такие как Dimorestudio, Peter Pilotto или LaDoubleJ познакомили нас с незабываемо экстравагантными интерьерами. Контрастные принты и орнаменты, мощный микс разных стилей и времен, возвращение 80-х — отход от минимализма, вдохновленного скандинавами, который доминировал в последние годы. Максимализм еще не набрал силу на общепотребительском уровне, но cовсем скоро это произойдет. Потребители хотят выразить себя, а максимализм (порой на грани китча) позволяет им это делать. «Потребитель больше не хочет, чтобы ему рассказывали истории (он их рассказывает сам), он хочет сопереживать и наслаждаться новым опытом,  — говорит Винсан Грегуар, агентство стиля NelliRody. —  Поскольку ритмы ускорились, мы смешиваем понятия хорошего и плохого вкуса, высокие и низкие бренды, раскрепощаем фантазию.»
Перед тем как покупать короткие шорты-трусы встань на весы. Если стрелка покажет больше 60 кг – НЕ ПОКУПАЙ КОРОТКИЕ ШОРТЫ. Я бы вообще законодательно запретил производить короткие шорты-трусы и обтягивающие штанишки размеров больше “S”
„Човек и добре да живее – се жени!“ 😉 – всички сме чували израза и въпреки шеговитата нотка, реалността е точно такава. Сватбеният ден – ден на суета, на емоции, на сълзи от радост, на музика и разкош, е ден, който младото семейство и техните най-близки никога няма да забравят. Важен е всеки детайл. Роклята на булката, сватбената торта, роклите на шаферките, халките и добрият фотограф са нещата, които печелят първи позиции в списъка на най-важните за събитието неща. В нашите магазини за дамска мода –АВАНГАРД – гр. Плевен, ул. „Васил Левски“ 163 и в MAXI CENTER, партер, ще намерите богата колекция от най-актуалните за сезона официални рокли. Цветовете, материите и мо…
Ако сте почитател на по-изискания привкус към облеклото си, то ризите с класически ръкавели са за вас. Така наречените бутонели (копчета за ръкавели) придават един много дискретен аристократичен облик на цялостния ви вид. Това е истинската класа. Бутонелите са сред малкото метални бижута, подходящи за мъжа. Те трябва да се връзват стилово с пръстена или часовника ви, ако носите такъв.
80-е атаковали модные дома – и вот уже любимые родителями “варенки” спешат к нам прямо с подиумов. Притом дизайнеры предложили совмещать вареный деним во всех элементах образа.  Если вы владеете техникой, сделайте  популярные джинсы самостоятельно, тогда ваша вещь, несмотря на популярный стиль, будет оставаться уникальной.
В этом году французской версии знаменитого журнала Marie Claire исполняется 60 лет. В связи с этим мы решили вспомнить и другие культовые журналы о моде.  Те журналы, которые до сих пор, несмотря на существование онлайн-версий, покупают “живьем”.
Корисници су при остављању коментара дужни да поштују националне и међународне законе. Обавезују се да се с дужним поштовањем обраћају другим учесницима у дискусијама, као и читаоцима и поједницима који се помињу у појединачним постовима.
Бархат не первый сезон восхищает подиум. Одни дизайнеры убеждают применять эту ткань в повседневном стиле, другие – подчеркивают его благородство и прочат находиться в разряде материалов для торжественных случаев.
Мода 2018 для полных женщин преисполнена смелыми и интересными новинками, которые формируют вполне конкретные тенденции. Среди них можно найти уже давно полюбившиеся приемы и новые, свежие идеи, которые позволят выглядеть женщинам размера плюс очень стильно. Мода для полных 2018 предлагает большое разнообразие фасонов, цветов и стилей.
Всяка година дизайнерите на широката общественост и модата от цял свят са поредните новости в модата. Това се отнася не само фасона на костюм, но и неговия цвят, стил и декор. На мода 2017 дамски костюми, представени от стилни жакетами с ревери и зауженными Такива възможности облекло за жени можете да намерите в колекции на DKNY и Hellessy. Страхотно модели, които представляват комбинация от контрастни по цвят елементи – тъмен отгоре и по-светло ниско или обратно.
Этот узор по праву можно величать основным в предстоящем холодном сезоне. Именно клетка «Принц Уэльский» станет главным хитом осенне-зимнего сезона 2017-2018. Правильней всего будет приобрести трендовое твидовое пальто, которое выгодно завершит любой образ.
Детска униформа: Колкото и да се съпротивляваме и да отричаме, ние изпитваме силна потребност от приспособяване. „Униформи“ са трикотажните фланелки, блейзерите, джинсите или платнените гуменки, маратонките от точно определена модна фирма – те сигнализират принадлежност…
Платья сезона 2018 изобилуют своим разнообразием. Сезон осень-зима уже подарил нам шикарные бархатные платья, которые будут актуальны на протяжении всего 2018 года. Бархат  — отличный выбор для холодного времени года. По актуальности не уступает бархату и кружево. Кружевные платья подарят своей обладательнице чувство полета. Нежность кружева украсит любую женщину без исключения. Если говорить о грядущем сезоне весна-лето, то здесь царствует шифон и джинсовая ткань. Сочетание грубой кожаной куртки, кедов и легкого шифонового платья по-прежнему актуально. Если вы ищете платье «на выход», то предпочтение стоит отдать платьям в пол. Платье такой длины подарит ощущение, что вы королева. Что же касается повседневной жизни — джинсовое платье подойдет идеально и для работы и для похода с подружками по магазинам и для романтического вечера с любимым. Расцветки, предложенные дизайнерами, тяготеют к натуральным тонам. Цвет вина, горчицы и прочих вкусностей не уступает по актуальности классике black-red-white.
През пролетта и лятото почивки в странна и провокативен модата от 80-те години, с всички гланц, блясък и ексцентричност. Ако погледнете назад в историята, виждаме, че всички модни дрехи на тези години са се стремили съраунд надмощие и тесен долу.
Все более популярными становятся откровенно футуристические вещи, так что самые смелые модницы могут выбирать нестереотипные модели из коллекций Angelo Marani, Pringle of Scotland, J. W. Anderson или Zoё Jordan. Они использовали для свитеров нестандартные фактуры и самые немыслимые материалы. Ну а самые смелые модницы могут выбрать для себя необычный фасон – например, свитер с одним рукавом;
Помимо принта, имитирующего окрас животных, в новом сезоне дизайнеры решили использовать ткани с изображениями животных. Но и это не все. Птиц и зверей вышивают, делают из меха, а иногда создают имитации шкурки зверушки, которую на себя надевают модницы. Этим особенно отличились дизайнеры Миланской Недели моды.
Мода на заниженную талию прошла, и, кажется, с каждым годом брюки все ближе подступают к ребрам. Причем абсолютно не важен фасон, материал, расцветка и узор – окружающие должны любоваться только твоей талией, строго очерченной «правильными» брюками.
Момчетата от 1½ до 10 години могат да изследват богатия ни асортимент от графични елементи, вдъхновени от природата, принтове на динозаври и морски мотиви. Открийте дънки, карго панталони и закачливи тениски в новата ни цветна колекция. Момчетата от 8 до 14 години могат да избират модели с градска или морска визия, тениски с известни фрази, спортни панталони и шапки с козирка.
Sudeći po fantastičnom izboru plrtrnih haljine može se reći da su kreatori za ovu zimu bili posebno inspirisani  ovim komadaom odeće. Izlozi prodavnica preplavljeni su modelima koji su prilagođeni različitim stilovima, namenjeni starijim i mlađim damama.
Не привличайте внимание насила! Колкото повече го правите, толкова по-просташки ще изглеждате. Това с ненормалното крещене е прекрасен пример. Особено ако сте момиче. Оставете тази работа на момчетата – нека си викат. Те ще страдат на другия ден от пресипване. Много грозно е едно момиче да вика с пълно гърло и когато виждаме такива снимки по вестниците, направо се чудим, къде им е бил акълът на тези девойчета…

Enter your Email Address

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *