“къде да намеря модни тенденции”

тяга дизайнеров к женственности воплотилась в огромном числе сентиментальных рюшей и оборок, которые акцентируют внимание в районе рукавов или подола. Все так же в тренде необычные баски и воланы, которые теперь украшают даже кожаные изделия;
Минувший модный марафон запомнится нам целым букетом громких дебютов (Клэр Уэйт Келлер в Givenchy, Наташа Рамсей-Леви в Chloé, Оливье Лапидус в Lanvin, Люси и Люк Мейер в Jil Sander, Серж Руфье в Сarven) и знаковых «переездов» в Париж (Altuzarra, Proenza Schouler и Rodarte). Но потрясений, несмотря на такое внушительное количество перемещений, карьерных и территориальных, снова не было. Если не считать очень красивого старта, который супруги Мейер дали своей карьере на новом месте. Минималистичная коллекция Jill Sander, показанная под антифеминистическую (в этом как раз и ирония) Be My Husband Нины Симон, была великолепна. Но мы сейчас не о ней, а об итогах в целом. Они обещают нам яркую и опять во многом восьмидесятническую весну. Ностальгия по той поре моду никак не отпустит.
Гладкие модели свитеров были однозначно потеснены короткими и удлиненными изделиями с максимально выпуклой вязкой, что, в общем-то, подтверждает популярность 3D-эффекта. Фэшн-Олимп покорили вязаные шишечки, фактурные косы и объемные жгуты родом из 80-х. Дизайнеры сумели скомбинировать эти узоры в самых невероятных сочетаниях, поэтому такой свитер можно рассматривать часами.
 Рокля от кенар . Стилна комбинация от цветове и бродерия. Надолу силно се разкроява. Дължината отпред е по-дълга -114см, а отстрани е по-къса – 100см. Ефектна  и удобна рокля – естествена материя, не се глади, бързо съхне, подходяща за ежедневие, пътуване и плаж  Гръдна до 120см Универсален размер
материя шифон с  подплата. Има колие, което може да се сваля Размерът е универсален , стои прекрасно както на слаба фигура, така и на много едра- с бюст над 120 см и ханш над 130 см дължина – 90см Цвят – беж с рози, тъмно синьо с рози
Одаберите Језик: • English  • Русский  • Deutsch  • Español  • Français  • Polski  • Svenska  • Nederlands  • Suomi  • Dansk  • Українська  • Česky  • Српски  • Magyar  • Hrvatski  • Български   Контакт
Блог обновляется очень часто, поэтому пропустить что-нибудь интересное не так уж и сложно. Специально для таких случаев у меня есть email-рассылка. Это красиво оформленная подборка самых важных постов за прошедшую неделю для тех, кто заходит сюда нечасто. Одно письмо каждые семь дней – обещаю, что никакого спама вы от меня не получите. Если надоест, вы от нее легко отпишетесь. А если вдруг закроют ЖЖ и запретят соцсети, у нас с вами будет рассылка, это как тайный клуб:
Банята в Древен Рим е на особена почит на на нея се отделя особено внимание. Благовонните масла и козметиката са също част от живота на римляните. Жените от висшата класа използват пудра за лице, руж, сенки за очи, въглен за подчертаване на очната линия, перуки и изкуствени бенки. Косите са често сплетени и боядисани. За бельо при жените служат една долна и една горна превръзка
През пролетта и лятото ни радва не само слънчеви и топли дни, както и луксозни тоалети, които подчертават женствеността и крехкостта на женското тяло. Ярки щампи, кожа, велур, от коприна Джърси и се влива в стилен и модерен ансамбъл. Съвременната мода диктува новите правила.
Конец шестидесятых характеризуется многообразием и эклектизмом. Впервые в моде множество стилей — ретро, этнический, цыганский, элементы фольклорного и исторического костюма. Мода становится более демократичной, она больше не навязывает жестких правил, позволяя каждому проявлять свою индивидуальность.
Деним цвета индиго и выразительная графика на футболках. Это тема-унисекс, тема-агитация, в ней нет кастового, возрастного или любого другого разделения — свобода, равенство, братство в готовности выйти на одиночный митинг ради общего врага.
Много популярни са дългите изкуствените мигли, силно подчертаните с черен молив очи и бледите устни. През 1968 година минижупът достига и дори задминава средата на бедрото. Тези тип поли, които едва покриват задните части, се наричат микро-мини. На модната сцена се появява ангелската рокля – много къса с широки ръкави, носена с шарени чорапогащници и направена от дантела, кадифе, шифон или памук. Появява се и роклята с огромна качулка. При вечерните тоалети се появява „малката черна рокля“, любимата коктейлна рокля.
Не очаквайте твърде много! В крайна сметка, това е само една вечер и тя си отива, и всички други вечери. Не си мислете, че всичко ще бъде перфектно и безупречно, по-скоро си представете най-лошия сценарий и се придържайте към него в очакванията си. По-добре да останете приятно изненадани, отколкото крайно разочаровани.
цілеспрямовано подаються (з певною політичною, культурною та іншою метою) як такі, на які варто рівнятися; таким у своїй культурно-естетичній орієнтації є, зокрема, шлях становлення літературних мов на власній народній основі (мотивувальні опозиції престижності — непрестижності тут ті самі, що і в попередньому вияві, тільки звичайно з протилежним розташуванням полюсів: «народ/еліта» і под.; крім того, актуалізується опозиція «своє/чуже»);

Enter your Email Address

One Reply to ““къде да намеря модни тенденции””

  1. Вашето бебе расте, а заедно с това и нашият асортимент от бебешки дрехи за момчета и момичета от 0 до 24 месеца – предлагаме ви гащеризони, модели от меко трико и тениски със забавни принтове на животни.
    Мода надо признать, как все в этом мире – циклична. Модных тенденций это касается тем более. Диоровский new look, джинсы-варенки, неон и косы – все это и многое другое, нравится вам это или нет, возвращается.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *