“кой е създал мода”

Немецкий каталог OTTO модной одежды, стильных аксессуаров и изысканных предметов интерьера. Отвлекитесь от будней и насладитесь свежими идеями, которые мы с удовольствием Вам демонстрируем на страницах каталога.
материя шифон с  подплата. Има колие, което може да се сваля Размерът е универсален , стои прекрасно както на слаба фигура, така и на много едра- с бюст над 120 см и ханш над 130 см дължина – 90см Цвят – беж с рози, тъмно синьо с рози
«Покупай сейчас, используй потом» – ваш девиз, когда дело касается моды? 2017 год был годом дизайнерских фантазий, fast fashion (быстрой моды) и смелых аксессуаров в стиле statement. Некоторые из тенденций в этом году были воскрешены с начала 90-х годов, а другие, к сожалению, были воскрешены с модного кладбища.
Motohiro Tanji, Laura Biagiotti, J Crew, Zoë Jordan, Michael Kors и Veronica Beard предлагают дополнять фактурные свитера классической юбкой-карандаш или стильными зауженными брюками в длине 7/8. Не потеряли актуальности и свитера, вывязанные чередованием лицевых и изнаночных петель, создающих в итоге узор «лапша» – как, например, в последних коллекциях Christian Siriano, Diesel Black Gold, Courreges и Christian Dior.
32. Сине-зеленый  Каждый год ведущие производители красок заявляют о своем собственном цвете года. Часто они не приходят к общему знаменателю, но в этом году три топ-бренда выбрали голубовато-зеленый определяющим цветом: Behr выбрал In Moment; Dunn-Edwards выбрал похожий оттенок под названием The Green Hour; Sherwin-Williams — Oceanside, глубокий, роскошный «цвет странствий». Мы наблюдаем переход к более меланхоличным, более сумрачным интерьерам. Темные стены, приглушенная палитра, где главенствуют оттенки морской волны.
Моды пропагандируют правила «идеального вкуса» и минимализм, одеваясь по принципу — «меньше значит больше». Образ «Мода», благодаря прессе, становится очень популярным у подрастающего поколения. В 1962 году последователями стиляModos становятся легендарные «Битлз». Они снимают кожаные куртки и футболки и облачаются в модные костюмы.Именно в Лондоне появилась на свет самая скандальная одежда шестидесятых — мини-юбка, символ эмансипации и сексуальной революции. В 1962 году, ставшая легендой Мэри Квант, показала первую коллекцию вещей с длиной мини. Новый стиль, названный «стиль Лондон», очень быстро завоевал молодежь всего мира. Мэри Квант выдвинула свой знаменитый лозунг: «Хороший вкус — это смерть. Вульгарность — жизнь». Она отрицала элегантность и традиции «хорошего вкуса», считая их ханжеством.
Над ризата се носи дублетът. От около средата на века много плътно прилепнали дублети, с колан или нарочно ушити стегнати в кръста са на мода, поне за младите хора. Ръкавите са пълни, тип буфон. Много силно стегнатите чорапогащници и издължените островърхи обувки или ботуши дават илюзията за миниатюрност от кръста надолу и масивност от кръста нагоре. Дублетът често е сложно плисиран, особено в задната част, като плисетата се постигат по най-различни начини. В Италия ризата и дублетът понякога са по-къси отпред, отколкото отзад.
Глянцевые журналы советуют встречать год Желтой Собаки в золотом платье, астрологи настаивают на нарядах красного цвета — и кому же верить? Беспроигрышным вариантом, на наш взгляд, станет любое красивое платье. Главное, чтобы оно было блестящим!
Впервые натуральный мех начал окрашивать Ив Сен-Лоран. С тех пор цветная шубка прочно завоевала первые позиции в модном мире. В тренде холодного сезона 2017 искусственные и натуральные цветные меха. Если в прошлом году мировые подиумы потрясли изделия из пёстрого меха, то сегодня дизайнеры предлагают попробовать носить модницам однотонные цветные шубы. В последних коллекциях представлены оттенки, более близкие к естественным.
Сред мъжкото съсловие битува усещането, че аксесоарите, подходящи за облеклото на силния пол, или са твърде малко, или са някак префърцунени. Нищо такова. Те са безброй, остава само да откриете правилния за себе си. Дали акцентът ви ще бъде по-класически или по-екстравагантен, зависи само от вкуса ви. За грешките с аксесоарите, малко по-долу в статията.
Косата на мъжете обикновено е къса и добре подредена, често елегантно накъдрена, най-вероятно изкуствено. Повечето духовници имат дълги коси и бради. Жените от висшата класа носят косата си навита и вдигната, преплетена в сложни форми. Ако се съди по картините от това време, жените най-вероятно са покривали косите си извън дома. Въпреки че е официално прието, че воалът е измислен от византийците, няма рисувани картини с жени, които носят воал на лицето си. Има много такива обаче, на които воалът се носи на главата.
Дамска дантелена рокля с 3/4 ръкав от еластична дантела с обло деколте. Роклята е с изчистена линия, следваща плътно извивките на тялото. Дължината  под коляното.Без цип, отдолу е с еластично трико за подплата, по-късо с 6-7 см. Ръкавът е прозрачен. семпла и елегантна, удобна, силно еластична, подходяща за всеки официален повод универсален размер които ти предоставяме, пристигат от различни точки на света – Европа, Северна и Южна Америка, Азия, а още повече – всички продукти са представители на световно известни марки. И цялата тази идилия може да бъде твоя на невероятно достъпна цена, без да правим компромис с качеството на артикулите. Какво по-хубаво!
Peter Hahn это благородные ткани и модный крой, стиль и качество, комфорт и внимание к деталям, с Peter Hahn ваш образ будет запоминающимся, а удовольствие от нового осенне-зимнего гардероба превзойдет все ожидания! Окажитесь на пьедестале в удивительных образах от Peter Hahn
27. Керамика Простая керамика, расписанная вручную глиняная посуда и вытесанные из дерева плошки не покинут дома поклонников скандинавского тренда hygge. Керамические вазы и сосуды станут более крупными, нарочито-выразительными, привлекая внимания своей рукотворностью.
Крај моде двадесетих и почетак моде тридесетих наступио је 24. Октобра 1929. године, кад је затворена њујоршка берза. У Америци и Европи становништво је захватило сиромаштво и економска депресија. Обележје тридесетих година јесу космополитизам, нови дух класицизма , углађеност,наклоност ка модернизму.
Заедно със стила в музиката в началото на 90-те се заражда и гръндж модата. Много хора смятат, че медиите отдавали прекалено значение на стила на обличане на гръндж музикантите и почитателите им, както и на други аспекти от локалната култура. Стилът на обличане бил смесица от пънкарски стил и облекла характерни за населението от Северозападния бряг. Гръндж модата не е била плод на преднамерен опит да се създаде привлекателен стил, а по-скоро резултат на ниската цена на тези дрехи и способността им да пазят топло в студения климат на района.
80-е атаковали модные дома – и вот уже любимые родителями “варенки” спешат к нам прямо с подиумов. Притом дизайнеры предложили совмещать вареный деним во всех элементах образа.  Если вы владеете техникой, сделайте  популярные джинсы самостоятельно, тогда ваша вещь, несмотря на популярный стиль, будет оставаться уникальной.
Современная мода характеризуется огромным многообразием фасонов. На пике трендов – объемные модели, окутывающие женскую фигурку мягким коконом. При этом многие дизайнеры (например, Bottega Veneta, Fausto Puglisi и Salvatore Ferragamо) представили и более традиционные свитера облегающего фасона, выдержанные в ахроматической гамме. Они прекрасно подойдут для создания деловых луков;
С червено сукно, с разноцветни ширити и гайтани била украсена и пазвата на сукмана, а на раменете си той имал малки издатъци от сукно, наречени свраки. Долната част от полите на сукмана били апликирани с правоъгълни ивици от бяло и червено сукно, нашито по същия начин отгоре с разноцветни вълнени конци, ширити и гайтани. Бързо разпространение в местната носия след този сукман получават широките сукмани, при които броят на клиновете достига от 6 до 18— 20.
В по-късен етап, когато започват да се носят ботушите, те достигат до коляното и отново са червени за императора. Започват да се правят различни номера обувки, за да са удобни за всеки човек и всеки крак. Работниците носят сандали или са на бос крак. Сандалите следват римския модел и представляват каишки над дебела подметка.
Знаменитые зебры, тигры и леопарды в очередной раз переезжают в весенний гардероб. И, судя по показам только что завершившейся недели моды в Нью-Йорке, “хищные рисунки” останутся вплоть до зимы 2019 года.
Раздвижена кройка, прикриваща несъвършенства. Красив десен . Към ханша се разкроява Имитара 2 части . Ръкавите са 3/4 от шифон . Дължина 79см Произведено в България.  № гръдна   ханш  дължина  52    112   122    79см 54   116   126    79см 56   120   130    79см 58   124   134    79см
Женские украшения Ожерелья Браслеты Серьги Кольца Наборы ювелирных изделий Мужские украшения Мужские браслеты Мужские ожерелья Мужские кольца Ювелирное украшение для пары Кольцо для пары Ожерелья для пары Браслеты для пары Часы Женские часы Мужские часы Часы для пары Карманные часы Умные часы Аксессуары для волос Броши и шпильки Маскарад и косплей Ювелирные изделия Брелок и украшения Ювелирные коробки и сумки Ювелирные изделия DIY Тенденция Из золота, из серебра Из бисера, из агата Подвески и сувениры Кожаные браслеты Бренды в Newchic 【JASSY】 【YUEYIN】 【INALIS】 【LONGBO】 【OULM】
Однако, заглядывая в некоторые коллекции, видим, что обнажение продолжается, а дизайнеры не желают руководствоваться моральными и нравственными принципами. Остается только надеяться, что тенденция по обнажению тела все-таки остановится. Вот только на каком этапе… Милитта не желает расставаться со своими принципами, поэтому может показать лишь прозрачные наряды для более скромных модниц.
Най- лесните кокоски, за които някога сте чували Как да си направите попска яхния като на баба Страхотна крем супа от кестени за зимните студени вечери Тази рецепта ще ви накара всеки ден да си мислете за него и да го хапвате все по- често Това ми е любимото сладкишче с маскарпоне, толкова сладичко, че се топи в устата Виж всички рецепти
Гуру современной моды решили, что даже в свитере девушкам нужен максимальный комфорт, пространство для маневра и полная свобода движений. Поэтому актуальный свитер исключительно деликатно окутывает свою обладательницу мягкими складками, созданными пушистой мохеровой нитью, теплой шерстью, изысканным кашемиром или мягонькой альпакой.
Плътна жилетка с копчета. Красива и разнообразна плетка по дължина,за да прибира оптически фигурата.Има и джобове. Включен колан, който може и да се маха. гръдна обиколка 110 – 120см/ ханш до 125см дължина 89см състав – 30% вълна , 70% акрил
Женска мода у Београду између два рата била је под утицајем западно-европске моде, а највише париске. У XIX веку жена је носила одећу која је наглашавала све њене женске атрибуте, уске корсете (који су истицали њене груди и бокове и сужавали струк), предугачке хаљине, руке прекривене дугачким рукавицама. Ово је била последица пасивне улоге у свету мушкараца. XX век доноси велике промене у моди, као и самој улози жене. Првих година XX века, жена добија одређену слободу покрета коју до тада није имала.[1]

Enter your Email Address

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *