“които обувки са в модата”

Изберете Език: • Български  • English  • Русский  • Deutsch  • Español  • Français  • Polski  • Svenska  • Nederlands  • Suomi  • Dansk  • Українська  • Česky  • Српски  • Magyar  • Hrvatski   Контакти
Бомбер в грядущем сезоне снова обещает быть на пике популярности. Ограничений нет совершенно – модными будут как варианты из замши или кожи классических моделей, так и женственные шелковые, атласные модели с соответствующим декором.
А в случай, че горепосочените съвети за визия не отговарят на усещането ви за екстравагантност и ви се струват скучни, предлагам да забравите за задръжките си и да сложите пола. е идеален момент да изтрещите максимално и да покажете, че сте дръзки, смели и… в крак с модата. Мдам, колкото и да не ви се вярва, полите все по-често присъстват на подиума в ревюта на мъжка мода. Бавно, но сигурно си пробиват път към гардероба на господата, доста известни личности прегърнаха тази идея и смело се появиха на обществени места с поли, а в модния свят това вече дори не прави впечатление. Справка – в постовете ми за „МЪЖЕ С ПОЛИ” – голяма част от снимките съм правила лично по време на седмиците на модата в Париж от не един и два сезона назад.
Королевский синий. Величественность и спокойствие синего цвета подарит своей королеве множество комплиментов от окружающих. Синий действует успокаивающе. В  отличие от красного, он не кричит, он мягко и спокойно повелевает. Выбирайте для себя тот синий оттенок, который оттенит тон вашей кожи и не подчеркнет бледный тон кожи, а напротив, будет смотреться свежо и ярко.
Всъщност  детската мода е доста “млада” – само на около 200 години. Специализираните детски дрехи са се появили съвсем неотдавна. Дотогава децата са обличани с малки размери на дрехи, предназначени за възрастните. Това било свързано и с мисленето в обществото, че малкото момиченце е умалено копие на благородна и сдържана дама. И съвсем логично и в днешно време актуални при децата отново са  детски дрехи в модерни модели за възрастните, но от по-меки, удобни матери и в по-ярки, наситени и свежи цветове.
From Proto-Uralic *muďa (“earth, land”),[1] whence also Finnish muta (“mire, mud”). According to Veršinin,[2] other cognates may include Eastern Mari модо, муды, муто (modo, mudə, muto, “blueberry”), perhaps the element бота- in Erzya ботавомс (botavoms, “to become turbid, muddy [of water]”), the element бут- in бутра, путра (butra, putra, “turbid, muddy”).
Пользователь обязуется своими действиями не нарушать национальное и международное законодательство. Пользователь обязуется высказываться уважительно по отношению к другим участникам дискуссии, читателям и лицам, фигурирующим в материалах.
Итак, что же наиболее актуально осенью 2017? В тренде двойной деним, этнические мотивы, декор перьями, серебристый металлик, объёмные пальто и куртки. В моде многослойность, спортивная одежда для активного отдыха и практичная повседневная одежда.
Можно смело утверждать, что девизом нового модного года стал лозунг: «Оригинальность и разнообразие!», настолько много внимания было уделено фактурам, орнаментам, узорам и способу вязки свитеров, кофт и пуловеров. Год также можно назвать временем громких камбэков – давно забытые тренды 70-х и 80-х не просто проникли в этот модный сегмент, а буквально взорвали подиумы. Среди явных тенденций нового сезона можно назвать следующие:
Что удивительно, модные десятилетия XX века не конфликтуют, а показывают слаженную, командную работу. Это получается за счёт сочетаний: объёмный удлинённый жакет в клетку надет поверх платья в цветочек, перехвачен ремнём и дополнен фетровой шляпой. Никаких бабушкиных кардиганов в сеточку и локонов!
Не се страхувайте от широките кройки: свободните дрехи могат да бъдат стилни да ви отиват на фигурата. Виктория Бекъм го доказва с няколко тоалета във всяка своя колекция. Важното е само дрехата да е от качествени материали, за да изглежда добре кройката и да не изглежда раздърпана (като след много пране).
Не си правете снимки с официалния тоалет в домашна обстановка, освен ако не живеете в много изискано жилище. Съгласете се, че е много неуместно човек да изглежда като принц/принцеса и да е седнал на опърпаното канапе от студентските години на родителите си или да позира на фона на соц-секцията от втората половина на миналия век, която е останала в семейството като завещание от баба и дядо. Дааа, този тип снимки може да се разглеждат и като много хипарски, ама трябва да се представят на различно място за тази цел. Арт-арт, колко да е арт?
Абитуриенти / Prom Изкуство / Art Красота / Beauty Личности / People Модели / Models Моят свят / Zura’s World Обувки / Shoes Около света / Around the world Скици / Sketches Тенденции / Тrends Улица / Street style Храна и здраве / Food & Health
Заедно със стила в музиката в началото на 90-те се заражда и гръндж модата. Много хора смятат, че медиите отдавали прекалено значение на стила на обличане на гръндж музикантите и почитателите им, както и на други аспекти от локалната култура. Стилът на обличане бил смесица от пънкарски стил и облекла характерни за населението от Северозападния бряг. Гръндж модата не е била плод на преднамерен опит да се създаде привлекателен стил, а по-скоро резултат на ниската цена на тези дрехи и способността им да пазят топло в студения климат на района.
В уличной осенней моде приветствуются пряжки, аппликации, брошки, нашивки, лоскутная техника. Демократичность и свобода – девиз современной моды сезона осень-зима 2017-2018. В коллекциях представлены асимметрия, монохромные модели, вышивка, костюмы миди и платья в пол из тяжелого материала. Что касается верхней одежды, то в тренде объёмные куртки и свободные силуэты.

Enter your Email Address

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *