“как модният магазин е легитимен”

Для любительниц остро модных тенденций подойдет графика. На длинные ногти идеально ляжет графический узор. Здесь цветовое сочетание может быть любым,  Геометрические формы, будто сошедшие с полотен Малевича и Кандинского — почему бы нет? Смело экспериментируйте и вдохновляйтесь! Тенденция соединения моды и произведения искусства, вот один из главных трендов 2018 года.
Масленица је недељу пре почетка Великог поста. Током недеље Масленице, месо је већ забрањено православним хришћанима. Дозвољени су млеко, сир и други млечни производи, па је по „маслацу“ – „Масленица“ и добила име. Главно јело за време Масленице су палачинке.
Несколько слов о тканях. Никакой синтетики! Только натуральные ткани! Синтетическая ткань способна испортить любой, подобранный вами образ. При выборе одежды, качество ткани — это один из принципиально важных ориентиров.
В качестве демократичной версии тренда — ковбойская эстетика: клетчатые и джинсовые рубашки с накладными карманами, шейный платок-бандана, ковбойские ботинки, широкополая шляпа с завязками и варёные джинсы.
На подиуме часто встречалось стёганое пальто, которое для зимы является прекрасным вариантом. В коллекции Mulberry стёганое пальто, похожее на одеяло возможно и согреет, но есть большие сомнения – будет ли в нем удобно. А вот пальто Altuzarra и Michael Kors, несомненно, практичные и красивые модели. Причем в модели Michael Kors совмещены сразу два варианта верхней одежды – пальто и кейпа.
Стил „Гаврош“ – още едно модно посоката на 2017 г., което се появи благодарение на Чарли Чаплину. Такива костюми са представени кратко жакетом, чиято дължина достига до линията на талията и дълги панталони с широчина не по-малко от 30 виж Панталон трябва да е напълно затваряне на петата. Яката на сако има своите характеристики – той задължително трябва да е отложным, при него се допускат различни варианти.
Да, в осенний и зимний сезон обнажаться не просто, ведь холодно. Наверное, поэтому появилось множество моделей с наглухо закрытым декольте. Но хотелось бы думать, что все-таки дизайнеров останавливает разум и простые нравственные законы.
            Акцент переносится с собственно одежды на внешность ее владельца. Загар или, наоборот, бледность, стройная фигура становятся самыми важными элементами модного образа. Со времен античной Греции культуре тела не уделялось столько внимания, как в 90-х годах: к многочисленным спортивным клубам, возникшим еще в 80-х годах, добавились косметические кабинеты и эстетическая хирургия. Супермодели усилиями журналов и телевидения превратились в образцы для подражания, демонстрируя все достижения модной индустрии.
Докато завършекът на всяка визия се намира в косата, за средата отговаря кожената ивица. На българския пазар съществуват всевъзможни вариации за маниашки или класически катарами. Ако нямате грам желание за ръкавели, шалове, шапки или еднакви чорапи, можете да поставите акцента в средата – на колана си. Потърсете своето – изчистена катарама или огромна с черепи, или пък с орел… Но трябва да внимавате, защото по-екстравагантните аксесоари изискват моделиране на цялостната визия. Костюм с драконовски колан би се вързал за предстоящите хелоуински партита, но не и в офиса.
Современная мода характеризуется огромным многообразием фасонов. На пике трендов – объемные модели, окутывающие женскую фигурку мягким коконом. При этом многие дизайнеры (например, Bottega Veneta, Fausto Puglisi и Salvatore Ferragamо) представили и более традиционные свитера облегающего фасона, выдержанные в ахроматической гамме. Они прекрасно подойдут для создания деловых луков;
Любопытная грань темы — деконструкция. Дизайнеры пересматривают привычные лекала жилетов, жакетов и плащей, порой перемещая лацканы на плечо, а рукава — на талию. Это воплощение идеи того, что обществу также необходимо пересмотреть нечто, казавшееся незыблемым.
Много популярни са дългите изкуствените мигли, силно подчертаните с черен молив очи и бледите устни. През 1968 година минижупът достига и дори задминава средата на бедрото. Тези тип поли, които едва покриват задните части, се наричат микро-мини. На модната сцена се появява ангелската рокля – много къса с широки ръкави, носена с шарени чорапогащници и направена от дантела, кадифе, шифон или памук. Появява се и роклята с огромна качулка. При вечерните тоалети се появява „малката черна рокля“, любимата коктейлна рокля.
Не много обувки се виждат ясно във византийското изкуство, достигнало до нас, тъй като робите на нарисуваните хора са дълги до земята и закриват по-голямата част от обувките. Червените обувки са запазени за императора. Сини обувки носи севастократорът и зелени – протовестиария. Войниците носят най-често сандали и бели чорапи или някаква на крака увита около прасеца (подобна на партенка).
Благодаря за съветите, те са изключително полезни особено ако искаш да оставиш добро впечатление. Аз лично се възползвах няколко пъти от тях и мисля че ефектът който постигнах беше много добър. Да не забравяме че все пак по дрехите посрещат, а по ума изпращат :).
При пошиве костюми в ретро стил на мэтры мода използват плътни материи, ню джърси, кашмир, улеснен фетр, лен, трикотажное платно. Костюмная плат в този сезон на практика не се използва при създаването на такива модели. Ако говорим за цветове, то за стил „ретро“ актуални ще маслина, сиво, теракот, син сапфир, кобальтовый, тиква, амбър, ванилия, лососевый, винен цвят и цвят состаренного злато. Онези момичета и жени, които желаят да създават дръзки и ярък образ, си струва да се предпочита наситени цветове. Класически цветове – черно, сиво, кафяво, бяло, все така си остават актуални за сезон пролет-есен 2017.
Тракторная подошва заполонила все показы и имеет различное исполнение. Тут и грубые ботильоны с литым каблуком, и оригинальные босоножки на танкетке. Особый шик брутальная подошва придает туфлям – они выглядят очень стильно.
34. Терракота Консультант по интерьеру колорист Деспина Кертис, хорошо известная отрасли, благодаря сложным работам для таких клиентов, как Cos, Moooi и Carl Hansen&Son считает, что терракота станет тем, чем изумрудный был в 2017. «Богатый земной цвет, он выглядит красиво на тактильных материалах, таких как текстиль, особенно постельное белье, а также керамика и плитка.»
Кстати, одной из причин возвращения мини-сумок стало то, что, благодаря современным технологиям, людям больше не приходится носить с собой кучу вещей: карты, деньги, билеты, ежедневник и так далее – все это теперь можно «хранить» в одном смартфоне. А сами гаджеты, например, громоздкие ноутбуки, стали тонкими небольшими планшетами.
Прекрасен десен, перфектно съчетание на дантела и ликра. Раздвижена кройка, прикриваща несъвършенства. Ръкавите са от дантела – неподплатена. Гърбът е от едноцветен плат – ликра . цвят – лилаво Произведено в България  № гръдна   ханш  дължина  52    112      69см 54   116      69см 56   120      69см 58   124      69см

Enter your Email Address

One Reply to ““как модният магазин е легитимен””

  1. Чтобы всегда выглядеть стильно и модно, понадобится основательно разобраться в модных направлениях. Любой моднице необходимо отчётливо представлять все нюансы различных стилей, которые отражают сегодняшнюю моду. Новые тенденции направлены на сохранение здоровья, комфорт и практичность. Вещи, которые этой осенью появятся на городских улицах, отличаются максимальным удобством и простым дизайном.
    Не меньше внимания было уделено качеству используемой пряжи. На пике популярности оказалось сразу два тренда: очень толстая пряжа, дающая возможность создавать объемные узоры, и очень пушистый мохер. На подиумах также можно встретить меланж, кашемир и свитера из пряжи с вкраплениями сверкающего люрекса, как у Agnona или Trina Turk;
    С костюмът и ризата се оправих, но се чудя какви обувки да си взема. Костюмът ми е тъмносин, може да се каже, че е спортен, със заоблени краища и тесен панталон, а ризата ми е светлосиня. Въпросът ми е какви трябва да са обувките, дали да са официални или тип гуменка и какъв цвят да са (според мен трябва да е нещо тъмно). А и според теб, кое е по-подходящо-вратовръзка или папионка (и какъв цвят трябва да е). Благодаря предварително.
                Развитие технологий привело к рождению кибермоды, частично порождённой стилем панк и фантастическими фильмами о будущем, такими, например, как “Безумный Макс”. Этот стиль использовал суперсовременные материалы (неопрен, полар-флис) и многочисленные детали, типичные для спортивной, рабочей или военной одежды: ремни, клапаны, карманы, удобные застёжки, молнии, отстёгивающиеся капюшоны, рукава и подкладки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *