“как да си купят билети за модна седмица в Лондон”

Главен дизайнер и собственик на модна къща “ Paruchev” е Атанас Парушев. Той е роден на 22.10.1967 г. в град Горна Оряховица. През 1993 г. завършва Великотърновския университет със специалност скулптура.
Абитуриенти / Prom Изкуство / Art Красота / Beauty Личности / People Модели / Models Моят свят / Zura’s World Обувки / Shoes Около света / Around the world Скици / Sketches Тенденции / Тrends Улица / Street style Храна и здраве / Food & Health
Бих казал, че най-важните тенденции са следните: Емблематични модели в съвременен прочит – класически, но модерни мъжки облекла, които са задължителни за мъжкия гардероб. Това може да бъде класическото палто или бомбър якето, бялата риза, черният мъжки костюм, изчистеният пуловер с обло деколте или просто чифт дънки с измит ефект и нов силует. Униформената визия – тенденция, която виждаме все по-често. Еднообразието донякъде е неизбежно, но сега унифицираните цветове, детайли, материали и силуети наистина са модерни. Спортно-елегантни модели – Спортните облекла продължават да вдъхновяват съвременния мъж и комбинирането на официални и спортни модели създава небрежна, но стилна визия.
Важным атрибутом моды является следование новому и представление его как ценности[3]. Принцип новизны и модности зависит не столько от объективного времени создания предмета, сколько — от момента его вхождения в систему выбранных ценностей и прославления, признания в обществе. Модные элементы одежды — как правило, имеют прямые аналоги в прошлом. Теряя новизну, в глазах окружающих предмет становится старомодным.
Женские украшения Ожерелья Браслеты Серьги Кольца Наборы ювелирных изделий Мужские украшения Мужские браслеты Мужские ожерелья Мужские кольца Ювелирное украшение для пары Кольцо для пары Ожерелья для пары Браслеты для пары Часы Женские часы Мужские часы Часы для пары Карманные часы Умные часы Аксессуары для волос Броши и шпильки Маскарад и косплей Ювелирные изделия Брелок и украшения Ювелирные коробки и сумки Ювелирные изделия DIY Тенденция Из золота, из серебра Из бисера, из агата Подвески и сувениры Кожаные браслеты Бренды в Newchic 【JASSY】 【YUEYIN】 【INALIS】 【LONGBO】 【OULM】
Раздвижена кройка, прикриваща несъвършенства. Красив десен . Към ханша се разкроява Имитара 2 части . Ръкавите са 3/4 от шифон . Дължина 79см Произведено в България.  № гръдна   ханш  дължина  52    112   122    79см 54   116   126    79см 56   120   130    79см 58   124   134    79см
Демократичный трикотаж выглядит не так шикарно, но без него не обходятся как осенне-зимние, так и весенне-летние коллекции. Современные достижения науки сделали модный тренд более изысканным и легким в уходе. Поэтому можно не беспокоиться о том, что вещицы будут растягиваться и терять форму.
            Со второй половины 90-х годов самой модной одеждой считается одежда от двух миланских Домов моды – Prada и Gucci. Образ Дома Prada – это современная роскошь, ненавязчивая (тонкие цветовые оттенки и простые рациональные формы), ощущаемая кожей. Дом Gucci, выпускающий аксессуары с середины 20-го века, только с приходом в 90-х годах американского модельера Тома Форда на пост креативного директора стал завоевывать мир моды. В агрессивно-элегантном стиле, предназначенном для женщин-”хищниц” и рок-звёзд (по собственному выражению Форда), соединились американская напористость и европейская утончённость в крое и выборе цвета. Любимыми цветами являются чёрный и так как они лучше всего подчёркивают крой. Платья и костюмы Форда на первый взгляд выглядят как классические, но вызывают шок деталями – разрезами, застёжками, шириной лацканов.
цілеспрямовано подаються (з певною політичною, культурною та іншою метою) як такі, на які варто рівнятися; таким у своїй культурно-естетичній орієнтації є, зокрема, шлях становлення літературних мов на власній народній основі (мотивувальні опозиції престижності — непрестижності тут ті самі, що і в попередньому вияві, тільки звичайно з протилежним розташуванням полюсів: «народ/еліта» і под.; крім того, актуалізується опозиція «своє/чуже»);
Елегантна макси туника, разкроена към ханша .Има мрежа около деколтето, в горната част на гърба и на ръкавите. Къдричките са от плюш. Материята на туниката е ликра. Цвят черен Бългаско производство № гръдна   ханш дължина 52   112   до 150  82см 54   116   130   82 56   120   130   82 58   124   130   82
Много елегантна рокля за едри дами.Имитация на рокля със сако.Прикрива несъвършенства.Плътна еластична материя.Модел,подходящ както за официални поводи,така и за елегантно ежедневие. тъмно лилаво и по-светло лилаво  №  гръдна талия  ханш 50   104   94   106 52   108   98   110 54   116   102   116 56   122   108   122 58   126   114   126
Конец шестидесятых характеризуется многообразием и эклектизмом. Впервые в моде множество стилей — ретро, этнический, цыганский, элементы фольклорного и исторического костюма. Мода становится более демократичной, она больше не навязывает жестких правил, позволяя каждому проявлять свою индивидуальность.
В една от най-популярните статии на J.Griffin Blog напоследък ти разказах как да си избереш готини мъжки обувки за есента и зимата. Много от зимните обувки обаче са високи, в което преобладаващо се състои чарът им. Тук изниква един логичен казус. Ако просто пуснеш дънките върху тях, скриваш половината обувки, а не искаш да криеш нещо, …
Детска униформа: Колкото и да се съпротивляваме и да отричаме, ние изпитваме силна потребност от приспособяване. „Униформи“ са трикотажните фланелки, блейзерите, джинсите или платнените гуменки, маратонките от точно определена модна фирма – те сигнализират принадлежност…
За обичащите да пазаруват изгодно, имаме специална Outlet секция, в която всички стоки са с намалени цени. Поредното предимство на Теодор пред останалите конкуренти! Тази категория редовно се обновява и препоръчваме да я следите всеки ден или да се абонирате за нашият бюлетин.
Первой одеждой человека, если верить Библии, были фиговые листья. С них и началась история моды. Перескочив затем на одеяния из шкуры, она недолго побыла шерстяной, затем льняной, открыла для себя хлопковый путь и, наконец, стала такой, какой мы её знаем здесь и сейчас – различные ткани, фактуры, силуэты и всевозможное слияние стилей.
Изненадващо, рокля оверсайз абсолютно не е дебела, а напротив-ще се прикрият някои недостатъци на фигурата. В този сезон много от известните дизайнери предлагат носенето на Разширена рокля-пуловер, която перфектно се съчетава с груби обувки. С благодушием и размисъл идва от възли Макси рокли. Те могат да бъдат допълнени или дълбоки джобове.
Работническите дрехи включват каскети, вълнени плетени пуловери и куртки. Облеклото и на децата се променя. Момчетата носят костюми, като панталоните стигат до коляното, а дължината на роклите на момичетата се скъсява и те започват да изглеждат различно от тези за възрастните и много по-детски. Войната също оказва своето влияние, особено в момчешките дрехи.
Мода для лета полным женщинам предлагает большое разнообразие моделей с цветочными принтами, которые всегда пользуются популярностью. Легкие материалы вкупе с нежными лепестками роз, орхидей и незабудок всегда выглядят женственно.
After Party, диз. Г. Робертс, cc-tapis. Атмосферу праздника автор передает через абстрактный узор, напоминающий конфетти. Ковер выполнен вручную тибетскими мастерами — 152 тысячи узелков на квадратный метр.
Теперь же в моде украшение кожи вокруг ногтей и даже рисунки на руках! На показе Jeremy Scott весна-лето 2018 пальцы моделей были до середины осыпаны глиттером, который эффектно контрастировал с матовой текстурой неонового лака на ногтях.
Едно луксозно попълнение в елегантна бутилка. Пиперливи нотки на черен и розов пипер от Мадагаскар, свежест на лимон, бергамот и ориенталски дъх на тонка, бял мускус, ветивер и сандалово дърво увити във ванила и кехлибар.
Об этом стиле хотелось бы поговорить отдельно. В последние несколько сезонов оверсайз стал излюбленным приемом у всех модных дизайнеров. Просто нет ни одной коллекции, где бы вас не удивили объемной курточкой или широкими брюками. Почему современные модницы так его любят? Во-первых, он очень комфортный и не стесняет движений. Во-вторых, под такой одеждой можно с легкостью спрятать лишние килограммы без ущерба для общего образа.

Enter your Email Address

One Reply to ““как да си купят билети за модна седмица в Лондон””

  1. Кульминацией движения хиппи — 1967 год. В «альтернативных» магазинах появляется одежда из натуральных тканей, этническая одежда и даже вещи с эффектами поношенности. В 1967 году в Лондоне проходит первый показ «моды хиппи». Официальная мода обязана «Детям цветов» появлением многих стилей: это и этно, и фолк, и ретро, и унисекс и диффузный стиль и, конечно же, джинсы, ставшие в 70-е самой популярной массовой модной одеждой. 
    Супер бързи!За 24 часа ги доставиха в с. Джулюница,пред къщата,и ми дадоха да се разходя с кравите по поляната!Много са бързи и удобми и не се калят щот имат система за автоматично измиване на калта п…од ноктите! See More
    Даваме Ви уникалната възможност да подарите ваучер за пазаруване на ваш познат или близък човек. В случая получавате два варианта за избор: първият е ваучер  с фиксирана сума, а вторият да изберете индивидуална сума и послание. Това може да бъде страхотна изненада за избраният от вас човек.
    У Београду је било више модних салона за које се сматрало да су на европском нивоу. Један од њих био је модеран салон Ружа Коен, који спада у најстарије модне салоне. Основан је 1910. Када је 1935. године основана секција кројача женског одела Ружа Коен је била веома предана раду овог струковног удружења. Даринка Пиваревић је отворила свој салон 1911. године. Још једно познато име била је Ангелина Русојевна која је такодје била успешна модна којачица. Симбол београдског модног шика ће 1919. године постати салон Ребеке Јаковљевић-Амодај. Она ће само неколико година касније бити сматрана за модног креатора највишег стила. Са својих путовања у Париз, Ребека је доносила готове моделе чије би копије израђивала у свом салону и приказивала муштеријама. У њеним салонима је шивено и до педесет тоалета недељно, за муштерије из Србије и региона. Живка Данкучевић отворила је салон 1921.године. Овај салон је нудио велики избор првокласне свиле и штофова увезених из Француске. Исте 1921. Младеновић Катарина је отворила свој салон.
    Можем да почерпим вдъхновение от най-различни флорални десени, изобилие от принтове и цветови комбинации в спортно-елегантните аутфити. Съчетани в разнообразни варианти с тениски, къси панталонки, роклички, потничета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *