“защо модата да фигурира в магазините за затваряне”

Прекрасен десен, перфектно съчетание на дантела и ликра. Платки, прикриваща несъвършенства.Дантелата на ръкава не е подплатена . Гърбът е от едноцветен плат – ликра.  тъмно синьо с бяло Произведено в България  № гръдна   ханш  дължина  52    112      69см 54   116      69см 56   120      69см 58   124      69см
Изненадващо, рокля оверсайз абсолютно не е дебела, а напротив-ще се прикрият някои недостатъци на фигурата. В този сезон много от известните дизайнери предлагат носенето на Разширена рокля-пуловер, която перфектно се съчетава с груби обувки. С благодушием и размисъл идва от възли Макси рокли. Те могат да бъдат допълнени или дълбоки джобове.
2018 год стал временем триумфа кожаных изделий – лаковая, матовая и состаренная кожа присутствует в коллекциях юбок, брюк, пальто, платьев и, конечно же, жакетов и курточек. Кожа подчеркивает решительность и смелость современной девушки, однако большинство дизайнеров решили, что стоит снизить градус сексуальности, которым кожаная одежда наделяет свою обладательницу.
Не се страхувайте от широките кройки: свободните дрехи могат да бъдат стилни да ви отиват на фигурата. Виктория Бекъм го доказва с няколко тоалета във всяка своя колекция. Важното е само дрехата да е от качествени материали, за да изглежда добре кройката и да не изглежда раздърпана (като след много пране).
Нещото, което отличава този електронен магазин е, че специално сме подбрали качествени, стилни и модерни бебешки и детски дрехи за вашите малки съкровища и пораснали госпожици и господа от известни европейски марки и от български производители. Облеклата и аксесоарите са вдъхновени от най-новите тенденции. Качеството на стоките отговаря на най-високите стандарти.
Главные тренд – воздушные платья, полностью покрытые цветочным принтом. Для вечернего лука или повседневного образа актуальными будут яркие, броские мотивы с выраженными контрастами. Для офиса лучше выбрать платье-футляр или А-силуэт с более сдержанным неброским узором.
Ефектен бордюр от цветя. Десен в черно и бяло. На предницата има красиви платки, които оптически вталяват фигурата. Гърбът е едноцветен – в черно. Роклята има и джобчета. Колието може да се маха. Дължина на роклята 107см. Произведено в България. трико  РазмерГръдна обиколкаХанш52 100 110 54 104 112 56 110 118 58 116 124
Помимо принта, имитирующего окрас животных, в новом сезоне дизайнеры решили использовать ткани с изображениями животных. Но и это не все. Птиц и зверей вышивают, делают из меха, а иногда создают имитации шкурки зверушки, которую на себя надевают модницы. Этим особенно отличились дизайнеры Миланской Недели моды.
Облици ташни постали су функционалнији него раније. Омиљени облик ташне је било писмо и за вечерњу и дневну варијанту. Почетком деценије постала је модерна ташна муф као и спортска ташна-ранац и свечана „минодијера“. У другој половини деценије ташне добијају веће димензије и дуже дршке.
Още по-нелепи са снимки от рода „аз съм експонат, нещо като Мики Маус, левче-кефче за снимка”. Еми, не е кул някоя много изискана мацка да е наобиколена от цялата си рода – както са си по клинове, анцузи и джапанки. Ако ще се снимате с роднини, поне нека да са и те в официално облекло. Ако някой настоява за такива снимки, убедете се, че те никога няма да попаднат в онлайн-пространството. За целта, правете физиономии или се обръщайте, уж случайно, така че да не ви се вижда лицето. 100 % тези снимки няма да бъдат публикувани.
Наблюдавам нашите магазини, конкурентни марки, както и други модни концепции, за да се уверя, че нашите колекции от мъжки облекла са актуални и съобразени с модните тенденции. Наблюдавам и какви дрехи носят мъжете на улицата. Разбира се, следя и модните подиуми в търсене на нови тенденции и идеи. Смятам, че именно новите концепции са най-вдъхновяващи. Мога да почерпя вдъхновение от конкретен магазин, някой филм или музикален албум. Да постигна креативно решение, което да е добро и за компанията е основната ми мотивация.
Стилист и медийная личность  Ali Levine уверен, что 2017 – это последний год, когда модно открывать одно плечо. Но если вам нравится эта тенденция, не переживайте – она развивается и проявляется другими способами. Levine говорит, что обнажённая кожа – сексуальна, а голое плечо – огромная часть этого. Стилист уверяет, что вырезы никуда не исчезнут: «От подиума до повседневной уличной моды – мы видим участки обнажённой кожи на спине, по бокам, а также в зоне шеи и плеч».  Ему лично нравится данный тренд, позволяющий выглядеть роскошно и сексуально: «Это демонстрация не явная, а лишь слегка приоткрытая. Но, если вам кажется, что вы показываете слишком много, всегда можно накинуть сверху пиджак».
Стрижка может кардинально  изменить не только облик, но и жизнь женщины. Шутка про каре уже стала почти, что мемом в интернете. Хотя, доля правды в этом есть. Смена прически благотворно влияет на настроение девушки и ее душевное состояние. Новая стрижка – новая жизнь! Расскажем об основных тенденциях 2018 года.
Мода 19-20 століть являє собою систематичні, організовані, масштабні трансформації зовнішнього й внутрішнього світу особистості. Ритм зміни стилів у сучасній моді невпинно зростає (в кінці XX століття тримався 7-10 років). Функцією сучасної моди полягає в її тенденції до зближення й розмивання національних стилів на основі масової культури й універсального стилю.
Джинсовая мода претерпела некоторые изменения. Приветствуется одинаковый тон верха и низа. Фасоны одежды достаточно лаконичны, просты и непритязательны. модели из денима представили дизайнеры Christian Wijnants и Diesel Black Gold.
Правило № 9. Обувките. Те са магнит за вниманието на голям брой хора и неслучайно са символ на висока класа (когато са подбрани правилно и са поддържани). Точно поради тази причина тук ще се наложи да инвестирате в стойностен чифт. Най-сигурно, с по-малка вероятност да сгафите, е да заложите на черни. Кафявите могат да се носят с костюм от същия цвят, син, или светлосив. Квадратните обувки с ъгли да освободят място за бъдещето!

Enter your Email Address

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *