“модата се повтаря”

Године 1926. уз вецерњу тоалету био је неопходан огртач од скупоцене тканине, некад са великом крзненом крагном, или ручно осликана свилена марама-шал са ресама. Струк на костиму и капутима се враћа на своје природно место. Доњи делови најмодернијих вечерњих тканина с обиљем годеа у глокну и са неравним репастим доњим ивицама. Лични избор детаља, као што су мараме и накит, је био јако важан јер се тако добијало на различитости. Године 1928. сукња је била краћа него икад, али вечерња хаљина се позади опет продужила до половине листова, док је спреда била дуга до испод колена. Тежило се ка асиметрицности, а петогодишња владавина „гарсон“ стила се угасила. Наредна година је донела већ новине које су посебно за вечерње изласке почеле да враћају у моду женственост. Крој је требао да неусиљено прати форму женског тела. Сукња је постала дужа, струк је и даље спуштен, али је ближи свом природном месту. Једна од омиљених хаљина била је принцес хаљина која је била уска до бокова, а широка у доњем делу са рубом неједнаке дужине.
Увлеченность эклектикой не прошла мимо данного сегмента одежды. Особенно остро чувствуется влияние скандинавской культуры, так что стоит обзавестись хотя бы одним свитером с вывязанными снежинками или оленями.
Много елегантна рокля за едри дами с дължина под коляното. Красиво деколте. Плътна еластична материя . Модел, подходящ както за официални поводи , така и за елегантно ежедневие.Дължина 109см Произведена в Карина – Русе гръдна талия ханш №5010694 108 №52 114 98 110 №54 122 104 116 №56 124 112 124№58130 116130
Косата на мъжете обикновено е къса и добре подредена, често елегантно накъдрена, най-вероятно изкуствено. Повечето духовници имат дълги коси и бради. Жените от висшата класа носят косата си навита и вдигната, преплетена в сложни форми. Ако се съди по картините от това време, жените най-вероятно са покривали косите си извън дома. Въпреки че е официално прието, че воалът е измислен от византийците, няма рисувани картини с жени, които носят воал на лицето си. Има много такива обаче, на които воалът се носи на главата.
Хитрость этой тенденции в том, что она абсолютно феминистична, но без бунта, как в тренде № 5, а с уверенной силой женщины, определившейся со своими желаниями и целями. Она может быть и матерью, и боссом, и художником, и бездельницей. Мужчины в её жизни — те, с кем можно провести свободное время, но никак не защитники и кормильцы. Каким-то неведомым способом она сама о себе заботится.
80-е атаковали модные дома – и вот уже любимые родителями “варенки” спешат к нам прямо с подиумов. Притом дизайнеры предложили совмещать вареный деним во всех элементах образа.  Если вы владеете техникой, сделайте  популярные джинсы самостоятельно, тогда ваша вещь, несмотря на популярный стиль, будет оставаться уникальной.
В числе сторонников данного тренда нельзя не отметить бренд Naeem Khan, предлагающий носить сверкающий комбинезон с модным глубоким вырезом. У Escada превалирует пижамный стиль, который уже который год остается на пике модных трендов. Christian Dior и Givenchy ратуют за удобство, выбирая лаконичные фасоны, хлопок и деним, а Monique Lhuillier убеждает в необходимости купить комбинезон с романтичным цветочным принтом.
U potrazi za najvažnijom haljinom u godini, u kojoj ćete naravno zablistati. Crvena, crna i metalik boje poput zlatne i srebrne već su tradicionalno najpopularniji izbor. Ako želite promene odaberite plavu,ljubičastu ili ružičastu.
Про эти журналы знаю, кроме Numero, Dazed, InStyle и Purple Fashion Magazine, но назвать их любимыми не могу, так, пролистываю время от времени, когда жду своей очереди в салоне. Очень давно, ещё в 90-х, покупала Cosmo и мне он очень нравился, когда мало было рекламы и много интересной информации. Но он, кончено не совсем о моде, но и о ней в нём тоже было. А сейчас он, как и многие журналы, уже совсем не то. Поэтому, уже давно не покупаю ничего подобного.
Работническите дрехи включват каскети, вълнени плетени пуловери и куртки. Облеклото и на децата се променя. Момчетата носят костюми, като панталоните стигат до коляното, а дължината на роклите на момичетата се скъсява и те започват да изглеждат различно от тези за възрастните и много по-детски. Войната също оказва своето влияние, особено в момчешките дрехи.
Чоловіча мода і жіноча мода мають свої специфічні тенденції у своєму розвитку. Так для жіночої моди є притаманна більша емоційність, фантазійність. Для чоловіків важливе значення мають суперсучасні мобільні телефони, престижні марки автомобілів та інше, що підкреслює успішність і діловитість.
Правило № 6. Кърпичките за костюм са страхотен завършващ елемент за всеки уважаващ себе си джентълмен. Само знайте, че е от изключително значение те да НЕ съвпадат с цвета и избраната материя на вратовръзката Ви.
Оригинальные линейки пестрят буйством меха и пластика. Некоторые модные эксперты полагают, что пластиковые фактуры в скором времени заменят привычные в наши дни материалы. В тренде прозрачная одежда, которая заставляет обратить на себя внимание.
Дамски костюми през пролетта-лятото на 2017 година широк асортимент ще удари въображението дори на най-запалените модата. През този сезон класика отива на второ място, а на водеща позиция заемат оригинални и нестандартни решения.
Стига съм словоблудствала, преминавам към съществото. Ако трябва много кратко да определим задаващата се идната пролет модна вълна, то просто трябва да кажем „’70-те”. О, да – ’70-те години на ХХ век се характеризират със засиленото влияние на хипи културата, а с нея идват и много ярки цветове, преливащи се, психеделични шарки, всякакви видове флорални мотиви и въобще, няма нищо дискретно или ненатрапващо се. В това ни убеждават водещите световни дизайнери и аз съм склонна да им вярвам, особено наблюдавайки стилните мъже по парижките улици, които винаги са крачка напред в модно отношение.
Вероятно сте забелязали, че брадите са на мода, така че, ако мислите да бъдете с брада на бала, пускайте я още от сега, за да можете да изпробвате различни варианти за оформянето ѝ и да изберете най-подходящия за вашето лице.
Уютные трикотажные платья и водолазки не потеряют своей актуальности в новом холодном сезоне. Некоторые изделия дополнены драпировкой, интересным декором и сочетают необычные расцветки. Комфортный материал всегда будет в считают модные эксперты.
Якето е олекотено със средна плътност . Тегели, които оптически вталяват фигурата. Перфектна кройка . Сваляща се качулка. Вътрешен джоб. №54 – гръдна 110 / ханш до 126см / дължина 78 см №56 – гръдна до 116см/ ханш до 128см/ дължина 78см
Более того – такой свитер создает выгодное сочетание с платьями облегающего силуэта, так что использовать данную модель можно почти без ограничений, как в показах Les Copains, Anrealage, Balenciaga, Gucci, Brunello Cucinelli и Versace. Самый яркий тренд в этом сегменте свитеров – модели с очень длинными и объемными рукавами, а также кроп-свитера в фасоне оверсайз.
Почти всички измервателни мода са направили акцент на един необикновен крое женски костюми през пролетта на 2017 г., както и в скъпи тъкани и оригинални декоративни елементи. Този сезон дамите от женски пол, ще можете да видите в луксозни тоалети на бароков стил. Повечето от тези комплекти е представена жакетом и дълга пола, често многоярусной, изпълнена от леката струящейся тъкан. При пошиве на якето може да се използва няколко вида тъкани, тази техника се прилага, за да се създаде ефект на многослойности или завеси. Модни дизайнери често съчетават дебела кърпа с леки произтичащи материали.
Объёмные пальто и куртки-пуховики в стиле оверсайз на пике популярности. Подобные модели сезона представили в последних коллекциях Phillip Lim, Kenzo, Stella McCartney, Balenciaga, Maison Margiela, Pringle of Scotland. Ещё несколько лет назад ни в одном женском гардеробе не было ничего подобного. Сегодня же мировые дизайнеры предлагают закутаться в пальто, словно в большое, уютное и необычайно тёплое одеяло. В таком пуховике не страшен ни один мороз.
Мода 2017 дамски елегантни костюми предлага облечен в бяло и нежни пастелни тонове. Особено модерни са станали нюанси на бяло – слонова кост, мляко, перли. Прекрасни елегантни двойки в такива деликатни цветове са представени в колекциите на Balenciaga и Bally. Що се отнася до модерните щампи, при пошиве костюми се използват тъкани сдържан орнаменти.
Признаюсь, мне не нравится эта тенденция. В ней много надуманного страха и тревоги из-за ещё не наступившего будущего. Но и её можно повернуть в конструктивное русло. Например, у меня есть клиент, с которым мы развиваем персональный бренд в сфере популяризации астрономии. Его осенний гардероб мы пополнили жакетами из высокотехнологичных тканей ячеистой структуры, а в качестве личного талисмана купили обувь оттенка «тёмный никель».
Оверсайз-жакеты – это жакеты большого размера, они продолжают вписываться в наш гардероб. Не все их принимают всерьез, ведь большинство девушек желают выглядеть красиво и элегантно. А надев такой жакет, над остальными предметами комплекта надо серьезно задуматься. Возможно, помогут вам в этом Alexander Wang, Aquilano Rimondi, Mulberry, в коллекциях которых одни из самых лучших моделей оверсайз.
Основния тренд на пролетта –лятото на 2018-цвят розов, с неярким цвят, ярък и фееричным фуксия. Модни акценти ще направят вашата дрехи нереалистични мода. Просто да си купите Арко розова чанта, и той ще изглежда стилен и запомнящ се. Също така в дрехи пролет-лято 2018 доминира ивица. Тя почти навсякъде: вертикални, хоризонтални, широки и тесни.
Обувките са по-разнообразни от тези на древните гърци. Освен сандали, ботинки и ботуши има и няколко вида обувки. Дори при обувките цветовете имат кастов характер и показват социалния статут. При мъжете те са от кожа с естествен цвят, докато цветовете при жените са по-разнообразни, а жените от богатите семейства ги украсяват със скъпоценни камъни.
33. Розовый и красный Розовый полюбили миллениалы. Румянец «набрал вес» в текстиле для дома, отделочных материалах, аксессуарах — повсюду. С розовыми и оранжево-пудровыми тонами сегодня комбинируют оттенки шалфея и припыленного голубого. Палитра розового усложняется, ее дополняют карминно-красные и терракотовые оттенки. На очереди — красный. Яркий, декадентский и ослепительный красный цвет внесет в интерьер моду и страсть.
Поли, от прозрачни тъкани, ще бъде водеща тенденция за сезона на модата, защото това е универсален вариант, подходящ за пролетта и лятото. Те перфектно се съчетават с танк-върховете, блузы, сака и ризи. Те подчертават стройность и красотата на женските крака, това е особено забележимо в модни Кристиан Диор.
В 2017 году мода на женственность диктует необходимость подчеркивать линию талии, поэтому Laura Biagiotti, Vivienne Tam, Les Copains и Angelo Marani настоятельно советуют носить поверх свитера кожаный пояс.
Художественная роспись требует от мастера определенного уровня мастерства. Благодаря художественной росписи Вы получите совершенно уникальный и непохожий не на кого другого дизайн. Ведь рука мастера каждый раз творит что-то оригинальное и неповторимое. Но для исполнения такого дизайна Вам потребуется много времени и усилий.

Enter your Email Address

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *